Structuri din otel

Clădirea cu structură prefabricată din oțel este o metodă inovatoare de construcție, aplicată în mod obișnuit atelierelor, depozitelor, clădirilor rezidențiale și comerciale, magazinelor de producție, clădirilor de birouri, arenelor sportive și stadioanelor și așa mai departe. Clădirile cu structură din oțel constau în principal dintr-un cadru principal din oțel și un sistem secundar de oțel. Metoda de construcție a structurii din oțel se aplică clădirilor cu o singură suprafață, cu anvergură mare, precum și clădirilor cu mai multe etaje sau înalte. În funcție de scopul specific, există mai multe tipuri de clădiri cu structură din oțel, fiecare cu propriile cerințe de proiectare și alegerea materialelor. Proiectarea clădirii structurii din oțel este personalizată în funcție de nevoile clientului și de condițiile specifice ale șantierului, ar fi clasificarea seismică, sarcina zăpezii și rezistența la vânt.

Clădirile din oțel pot fi construite într-o varietate de dimensiuni și stiluri în conformitate cu scopul lor. Există mai multe opțiuni disponibile pentru diferite aplicații și vă putem oferi sugestii cu privire la care este mai potrivit pentru dvs.

Construirea atelierului de structură din oțel este o alegere accesibilă atunci când vă construiți propria instalație. În comparație cu structurile tradiționale de construcție, clădirile cu structură din oțel pot crește utilizarea zonei, deoarece puteți construi din ce în ce mai mare folosind puține materiale. În plus, structurile din oțel pot fi reutilizate mai multe tipuri, deoarece demontarea și reinstalarea integrală sau parțială a clădirii este în întregime posibilă. În acest sens, este destul de ecologic.

 

Galerie

Cere oferta acum!

Completați formularul de mai jos și vom reveni cu informații suplimentare personalizate.