Sisteme de construcție SIP
Istoria SIP-urilor
Originea panourilor izolate structural (SIP) poate fi urmărită până în 1930. Celebrul arhitect Frank Lloyd Wright a folosit aceste panouri izolate structurale inovatoare în casele sale usonice la prețuri accesibile construite în anii 1930 și 1940. Wright a încercat să încorporeze frumusețea și simplitatea în case relativ ieftine. Unii dintre pereții acestor case erau compuși din trei straturi de placaj și două straturi de hârtie de gudron, dar nu aveau izolație.
SIP-urile au avansat în tehnologie atunci când unul dintre studenții lui Wright, Alden B. Dow, fratele fondatorului companiei Dow Chemical Company, a creat primul miez de spumă SIP în 1952. A experimentat cu ingineria panourilor structurale cu izolație și acum este în general creditat cu producerea primele panouri izolate structurale.
SIP System este o soluție completă de acumulare tradusă într-un SISTEM DE CONSTRUCȚIE INTEGRAT care oferă rezistență, rigiditate, izolație termică ridicată și protecție împotriva zgomotului. Rezultatul este un produs de construcție care este eficient din punct de vedere al costurilor și al resurselor.
Panourile SIP sunt alcătuite dintr-un miez de spumă rigid (PIR), intercalat între două piei structurale din Oriented Strand Board (OSB), un produs din „lemn prelucrat”. Rezultatul este un sistem de construcție foarte puternic, eficient din punct de vedere energetic și rentabil.
SIP-urile încep acum să aibă un impact mai mare în industria construcțiilor, deoarece auto-constructorii și dezvoltatorii se străduiesc să găsească alternative economice și eficiente din punct de vedere energetic la metodele mai tradiționale, pentru a se conforma cu cerințele de reglementare a clădirilor care se întorc mereu pentru valorile U și aerul îmbunătățite. etanşeitate.
Costul și viteza de ridicare, performanța structurală și termică a SIP sunt înaintea aproape oricărei metode alternative actuale.
Valorile izolației pentru panourile SIP sunt mult superioare metodelor convenționale de încadrare și izolare.
Clădirile SIP sunt practic etanșe, oferind ocupanților un control mai mare asupra mediului interior. Această eficiență energetică va deveni din ce în ce mai importantă pe măsură ce costul combustibililor pentru încălzire crește inevitabil.
SIP este ecologic. Înfruntarea lor este făcută din copaci tineri regenerabili, crescuți la fermă și niciuna dintre componentele lor nu contribuie la degradarea mediului.
O clădire SIP ajută la reducerea poluării consumând mult mai puțină energie pentru încălzire și răcire. Există, de asemenea, mult mai puține deșeuri dintr-o clădire proiectată SIP decât o clădire convențională, ceea ce înseamnă că mai puține materiale reziduale sunt introduse în gropile de gunoi și mai puțină poluare datorată arderii deșeurilor.
SIP poate fi utilizat ca componente structurale ale unei clădiri sau pur și simplu ca soluții de placare a oricărei structuri existente care oferă calități termice excepționale.
Aceste structuri inovatoare încorporează frumusețea și simplitatea în case relativ ieftine.
Clădirile SIP sunt mult mai eficiente din punct de vedere energetic, mai puternice, mai silențioase și mai libere de curent decât alte sisteme de clădiri.
Cere oferta acum!
Completați formularul de mai jos și vom reveni cu informații suplimentare personalizate.