Materiale izolante

Saltele din microfibre lemn

Acestea reprezintă cel mai eficient material de izolare termică și acustică. Compoziția fibrelor naturale, coeficientul de transfer de căldură și capacitatea de stocare a căldurii, permeabilitatea la vapori și greutatea specifică ridicată sunt caracteristicile determinante. Toate aceste atribute nu se regăsesc în materialele izolatoare obișnuite. Izolarea clădirilor este văzută ca o investiție, deoarece, în contextul actual de accelerare a prețurilor la gaze și electricitate, este extrem de important să se izoleze bine pentru a limita costurile de exploatare. Toate proiectele trebuie să țină cont de acest aspect. De aici și tendința de a construi case nZEB, case cu consum redus de energie și case pasive.

Cofraje tip Iglu, pentru fundatii ventilate

Cofrajul ventilat al construcției fundației separă clădirea de sol. Atunci când sunt ventilate corespunzător, aceste spații subterane asigură izolarea termică și acustică a structurilor, elimină umezeala ascendentă și reduc radonul. Acesta reduce consumul de beton pentru fundații, ceea ce duce la economii substanțiale și la reducerea timpului de lucru.

Placi din microfibre lemn

Acestea sunt fabricate din fibre de lemn omogenizate cu rășini naturale și parafină. Acestea pot fi utilizate în toate fazele construcției: sistem termic, acoperișuri, pardoseli, pereți despărțitori interiori. Acestea pot fi utilizate ca placare în locul plăcilor de construcție, a scândurilor, a planșelor, a OSB și ca izolație suplimentară. Acestea sunt prevăzute cu piulițe și șuruburi pe toate cele patru laturi.

Pereti despartitori din polistiren si beton

Plăcile pentru compartimentarea internă a structurilor sunt un produs extrem de popular și de succes. Acestea permit o compartimentare rapidă cu o întreținere redusă. Acestea sunt eficiente din punct de vedere termic și acustic, cu conexiuni cu piulițe și șuruburi. Prețul este competitiv, cu economii reale în ceea ce privește consumul de materiale și de forță de muncă.

Caramizi din polistiren si beton, cu rol portant / neportant

Cărămizile sunt portante, permeabile la vapori și au o clasă de ignifugare A2- d1s0. Nu este necesară instalarea unui termosistem extern și intern suplimentar. Acestea sunt de tip piuliță și federator pe partea laterală și de tip LEGO în partea superioară și inferioară. Este asigurată o planeitate perfectă. Performanță termică conform standardelor de casă pasivă. Practic, veți obține un perete de polistiren cu grosimea de 41 cm, cu U=0,19 W/m2*K, fără puncte termice. Lucrări de instalare reduse, fără mortar, doar cu adeziv poliuretanic. Nivel de cost mai scăzut decât sistemul tradițional: termosistem exterior + cărămidă ceramică + termosistem interior + profile metalice + gips-carton + materiale auxiliare, care necesită lucrări costisitoare și consumatoare de timp. Oferă un confort termic și acustic excelent. Costurile de încălzire și răcire a locuințelor sunt reduse considerabil.

Placi din fibre naturale presate, cu finisaj de carton Ekopanely

Obtinute din presarea si laminarea paielor intregi, in panouri. Finisate cu un strat de carton, similare cu placile de gips carton. 

Produs cu o tehnologie unica  din presarea paielor in placi cu grosimi de 40 si 60 de mm, finisate cu un strat de finisaj din hartie similar cu placile de gips carton. Panouri cu o adresabilitate foarte mare: placari exterioare/termosistem, placare interioara izolatie/finisaj, compartimentare pereti inteiori fara structura izolatie/finisaj , placare peste capriori.

Cere oferta acum!

Completați formularul de mai jos și vom reveni cu informații suplimentare personalizate.