Materiale de constructie izolante

Saltele din microfibre lemn

Acestea reprezintă cel mai eficient material de izolare termică și acustică. Compoziția fibrelor naturale, coeficientul de transfer de căldură și capacitatea de stocare a căldurii, permeabilitatea la vapori și greutatea specifică ridicată sunt caracteristicile determinante. Toate aceste atribute nu se regăsesc în materialele izolatoare obișnuite. Izolarea clădirilor este văzută ca o investiție, deoarece, în contextul actual de accelerare a prețurilor la gaze și electricitate, este extrem de important să se izoleze bine pentru a limita costurile de exploatare. Toate proiectele trebuie să țină cont de acest aspect. De aici și tendința de a construi case nZEB, case cu consum redus de energie și case pasive.

Cofraje tip Iglu, pentru fundatii ventilate

Cofrajul ventilat al construcției fundației separă clădirea de sol. Atunci când sunt ventilate corespunzător, aceste spații subterane asigură izolarea termică și acustică a structurilor, elimină umezeala ascendentă și reduc radonul. Acesta reduce consumul de beton pentru fundații, ceea ce duce la economii substanțiale și la reducerea timpului de lucru.

Placi din microfibre lemn

Acestea sunt fabricate din fibre de lemn omogenizate cu rășini naturale și parafină. Acestea pot fi utilizate în toate fazele construcției: sistem termic, acoperișuri, pardoseli, pereți despărțitori interiori. Acestea pot fi utilizate ca placare în locul plăcilor de construcție, a scândurilor, a planșelor, a OSB și ca izolație suplimentară. Acestea sunt prevăzute cu piulițe și șuruburi pe toate cele patru laturi.

Pereti despartitori din polistiren si beton

Plăcile pentru compartimentarea internă a structurilor sunt un produs extrem de popular și de succes. Acestea permit o compartimentare rapidă cu o întreținere redusă. Acestea sunt eficiente din punct de vedere termic și acustic, cu conexiuni cu piulițe și șuruburi. Prețul este competitiv, cu economii reale în ceea ce privește consumul de materiale și de forță de muncă.

Caramizi din polistiren si beton, cu rol portant / neportant

Cărămizile sunt portante, permeabile la vapori și au o clasă de ignifugare A2- d1s0. Nu este necesară instalarea unui termosistem extern și intern suplimentar. Acestea sunt de tip piuliță și federator pe partea laterală și de tip LEGO în partea superioară și inferioară. Este asigurată o planeitate perfectă. Performanță termică conform standardelor de casă pasivă. Practic, veți obține un perete de polistiren cu grosimea de 41 cm, cu U=0,19 W/m2*K, fără puncte termice. Lucrări de instalare reduse, fără mortar, doar cu adeziv poliuretanic. Nivel de cost mai scăzut decât sistemul tradițional: termosistem exterior + cărămidă ceramică + termosistem interior + profile metalice + gips-carton + materiale auxiliare, care necesită lucrări costisitoare și consumatoare de timp. Oferă un confort termic și acustic excelent. Costurile de încălzire și răcire a locuințelor sunt reduse considerabil.

Placi din fibre naturale presate, cu finisaj de carton Ekopanely

Obtinute din presarea si laminarea paielor intregi, in panouri. Finisate cu un strat de carton, similare cu placile de gips carton. 

Produs cu o tehnologie unica  din presarea paielor in placi cu grosimi de 40 si 60 de mm, finisate cu un strat de finisaj din hartie similar cu placile de gips carton. Panouri cu o adresabilitate foarte mare: placari exterioare/termosistem, placare interioara izolatie/finisaj, compartimentare pereti inteiori fara structura izolatie/finisaj , placare peste capriori.

Placi PIR

Plăcile PIR sunt perfecte pentru izolarea cu poliuretan a clădirilor și a camerelor din casele unifamiliale. Acestea pot fi utilizate pentru izolarea acoperișurilor înclinate, mansardelor, acoperișurilor plate, teraselor, precum și a tavanelor, subsolurilor, fundațiilor și podelelor. Plăcile de perete PIR pot fi utilizate și pentru izolarea pereților exteriori cu două și trei straturi, a pereților despărțitori și a altor pereți interiori.

Plăcile termoizolante PIR au multe avantaje, fiind astfel alese atunci când se efectuează lucrări de izolare termică în încăperi individuale din clădire. În primul rând, trebuie să rețineți că acest material se poate lăuda cu un coeficient de conducție termică foarte scăzut, cu faptul că nu lasă să iasă din clădire și, astfel, temperatura din încăpere nu scade. Placa PIR este foarte ușoară și, în același timp, extrem de durabilă și rezistentă la deteriorări mecanice. Avantajele suplimentare ale plăcii izolatoare PIR sunt rezistența la umiditate, solvenți și foc. De asemenea, este important faptul că acest material este complet reciclabil și utilizarea lui nu afectează negativ mediul natural.

Placaj rezistent la apa

Placajul brut impermeabil este destinat utilizării în condiții de umiditate. Pentru producerea sa se folosesc adezivi pe bază de rășini fenil-formaldehidice.

Material compozit lipit din straturi intermediare de lemn, în care fibrele din straturile adiacente se desfășoară în unghiuri drepte. Denumirea de “impermeabil” se referă numai la îmbinarea care leagă straturile de placaj, care este rezistentă la apă.

lemn: lemn de esență tare (arțar, mesteacăn), lemn de esență moale (molid).
adeziv impermeabil pe bază de rășină fenol-formaldehidică

Dimensiuni 1550 x1550 / 2250 / 2500 / 2700 / 3000 / 3300 x 6 – 40 mm
Alte formate care urmează să fie convenite cu clientul

Placi de oxid de magneziu

Placa de magneziu clasică este un panou sandwich format dintr-un miez de pulbere de perlit înconjurat pe ambele părți de o plasă de fibră de sticlă și un strat de magneziu MgO sau ciment de magneziu, adesea întărit (dispersat) cu fibre de celuloză. Dimensiuni 1220 x 2440 x 6, 9, 12, 15 mm. Sunt plăci universale cu următoarele caracteristici: antialergice, antifungice, rezistente la apă, rezistente la foc, extrem de durabile, flexibile și ușoare.

Acestea înlocuiesc toate tipurile de placări precum osb, gips-carton, plăci din fibră de sticlă. Ele sunt apoi finisate ca și plăcile de gips-carton. Au un rol structural, fiind potrivite pentru toate tipurile de structuri de încadrare.

Avantaje: este finisat ulterior ca și gips-cartonul. Au un rol structural, fiind potrivite pentru toate tipurile de structuri de încadrare. Pentru îmbinarea plăcilor se folosesc numai adezivi pe bază de oxid de magneziu, FĂRĂ benzi de îmbinare. Se pot folosi fixări mecanice, șuruburi sau cuie aplicate cu un pistol pneumatic. Ni se oferă o alternativă incontestabilă la plăcile de osb, un produs multizonal, dacă vreți, cu clasa de foc A1-s1d0 la standarde excelente.

Instrucțiuni de instalare: Pentru lipirea plăcilor se folosesc numai adezivi pe bază de oxid de magneziu cu benzi de lipire. Se pot folosi elemente de fixare mecanice, șuruburi sau cuie aplicate cu un pistol pneumatic. Ni se oferă o alternativă incontestabilă la plăcile de osb, un produs multizonal, dacă doriți, cu clasa de foc A1-s1d0 la standarde excelente.

 

Izolatii naturale din canepa - NATURIZOL

NATURIZOL este un covor izolator termic și fonic natural, fabricat din fibre de iută.
NATURIZOL este alegerea perfectă pentru izolarea termică și acustică a acoperișurilor, tavanelor și pereților.

Avantajele lui NATURIZOL
Proprietăți de izolare termică.
Proprietățile ridicate de stocare a căldurii previn supraîncălzirea interioarelor în zilele toride de vară.
Produs ecologic.
Retardator de flăcări, conform cu clasa E (B2).
Fără iritații ale pielii și ale căilor respiratorii în timpul instalării.
Instalare rapidă și ușoară, manipulare ușoară.

PROPRIETĂȚI:
– Densitate aparentă 32 ± 10% kg/m3
– Coeficient de conductivitate termică λ=0,039 W/(m.K)
– Clasa de reacție la foc E
– Capacitate de retenție a căldurii c =1550 J/(kg.K)
– Rezistența la difuzia vaporilor μ ≤ 1,2
– Absorbție fonică favorabilă
– Control optim al umidității interioare
– Rezistent la putrezire și la dăunători
– Instalare rapidă și ușoară
– Respectă mediul și sănătatea

Vata bazaltica

Plăci incombustibile de vată bazaltica din roci din grupul gabbro-bazalt

Descrierea produsului:
Dimensiuni 600 x 1200 x 100 / 150 /200 mm

Placa din vată minerală bazaltică este o placă incombustibilă, hidrofugă, termoizolantă și fonoizolantă, realizată din vată minerală pe bază de roci din grupa bazaltică.

Domeniu de utilizare:

Plăcile sunt destinate utilizării ca strat termoizolant în sistemele de fațadă cu un strat exterior de tencuială la clădiri și construcții joase (până la 10 m înălțime), precum și la secțiunile de perete care se află în interiorul logiilor și balcoanelor vitrate. , scări și platforme ale clădirilor cu mai multe etaje, indiferent de înălțimea acestora. De asemenea, ca strat termoizolant în sistemele de fațadă cu tencuială pe plasă de armătură din oțel galvanizat.

Depozitare:

Plăcile trebuie depozitate ambalate și stivuite pe paleți separați în funcție de marcă și dimensiune. Pe toată perioada de depozitare, materialul trebuie să fie protejat de precipitațiile atmosferice. Înălțimea stivei de plăci în timpul depozitării nu trebuie să depășească 3 m.

Transport:

Plăcile trebuie să fie transportate în conformitate cu cerințele DBN G.1-4, DSTU B V.2.7-167.

Detalii privind ambalarea:

Pentru ambalare se utilizează folie de polietilenă retractabilă. Metoda de ambalare și de fixare a materialului de ambalare trebuie să asigure o ambalare fiabilă și durabilă a plăcilor, protecția acestora în timpul operațiunilor de încărcare și descărcare, transport și depozitare

Cere oferta acum!

Completați formularul de mai jos și vom reveni cu informații suplimentare personalizate.