Certificate

In randurile urmatoare va prezentam, pe langa valorile noastre si certificatele obtinute in urma rezultatelor muncii calitative.

Valorile Noastre

RESPECTUL FAȚĂ DE CLIENȚI

Prin serviciile și produsele (panouri tip sandwich cu tehnologie SIP) oferite, încercăm să obținem respectul pe care îl acordăm noi înșine clienților noștri. Vă punem la dispoziție nu numai experiența celor aproape 40 de ani de activitate ai grupului de firme, ci și responsabilitatea față de fiecare proiect în parte, oferindu-vă servicii și produse personalizate de calitate.

DEZVOLTARE CONTINUĂ

Respectarea angajamentelor pe care ERGODOMICA și le-a asumat nu ar fi posibilă fără cunoașterea și aplicarea celor mai noi tehnologii în domeniu. Politica de achiziții, la fel ca și investițiile în specializarea personalului reflectă interesul susținut pentru realizarea acestui obiectiv și refuzul oricărui compromis în legatură cu standardele de calitate.

INTEGRITATE

Faptul că ne deținem în portofoliul nostru clienți din peste 20 de țări din Europa (panouri tip SIP, tâmplărie PVC, uși interior/exterior, panouri structural autoportante EPS CIMENT), având fabrici de producție în 4 țări europene, ne recomandă ca un partener de încredere. Proiectarea și execuția lucrărilor de calitate, respectarea termenelor de execuție, transparența, credibilitatea, confidențialitatea fac parte din politica companiei noastre și se respectă întocmai.

ATITUDINE POZITIVĂ

Ergodomica Arhitect adaugă experienței în domeniul serviciilor de proiectare și execuție, flexibilitatea și deschiderea necesare dezvoltării permanente. Adaptarea la cerințele pieței se face din mers, respectând atât profilul clienților, cât și valorile companiei. Prin atitudinea pozitivă pe care am adoptat-o, am reușit să câștigăm încrederea partenerilor noștri.

2019 SIP-Technical-Agreement_RO

Acoustic-Assessment

BBA certificate

BBA certificate which incorporates the NHBC

CETEC emision test certificate

ENERGY CERTIFICATE

Prezentare SIP

GREENTAG CLASSIFICATION

EVOTHERM-Technical-AgreementRO

DIP-Technical-AgreementRO

DIP-Product-Presentation

SIP-Technical-manual-2014

Exova-Fire-Report

Green brochure

Projects January 2019